Hihetetlen  esküvői ötletek

Bár én magam a hagyományos esküvő híve vagyok, természetesen egy csomó érdekes és vicces ötlettel még feledhetetlenebbé tehető egy esküvő.

1. Csináljatok egy esküvő előtti közös programot, ahol a násznép összeismerkedhet és a partyn már egy sokkal fesztelenebb hangulat lesz úrrá, vagy esküvő előtti ajándékozási party (köszönő ajándékok átadása)

Az esküvő előtti ajándékozási buli arra való, hogy a jövendő menyasszony értékes időt töltsön el barátaival, családtagjaival.

A partyn vagy az esküvőn kiosztott esküvői ajándékok lehetnek nagyok és picik egyaránt, illetve elegánsak vagy egyszerűek. De egyedülálló ajándékokat is készíthetsz az eseményre. Mindig nagy hatást keltenek a meghívottak körében. Az a fontos, hogy egyediek, takarosak legyenek, és hogy mindenkinek elnyerjék a tetszését!

Általában az ilyen típusú rendezvényt az esküvő előtt 1-2 hónappal szervezik,  a hagyomány szerint a menyasszony tanúja állja a költségeket, de manapság ezzel kapcsolatosan mindenki sokkal rugalmasabb. Annak érdekében, hogy a pénzügyi megterhelés minimális legyen, 2-3, vagy akár több személy is hozzájárulhat a kiadások fedezéséhez.

pl.: lehet tematikusan a kellemes emlékek bulija

Egy ilyen esemény nagyszerű esemény a menyasszony közeli barátai és rokonai számára. Egy 8-10 fős társaság ideális egy ilyen alkalomhoz. Minden meghívottat meg kell kérni, hogy hozzanak a menyasszony gyermekkorában készült fényképeket, hogy közösen feleleveníthessék az együtt töltött pillanatokat. Vicces, szórakoztató gyermekkori történeteket mesélhettek. A fényképeket és a leírt történeteket beragaszthatjátok egy szép albumba, és a menyasszony megtarthatja azt emlékbe.

A legfontosabb dolog, hogy semmire se érezd magad kényszerítve. Ezeket az alkalmakat azért szervezik, hogy a legközelebbi barátokkal jól érezzétek magatokat. Ha kedvetek van csónakázni és utána az erdőben egyet piknikezni a hagyományos ajándékozó party helyett, akkor hajrá, itt a jó alkalom!

2. Az ültetőkártyát bővítsétek ki egy olyan résszel, ahol mindenkinek lehetősége van egy számot kérni a DJ-től/zenésztől.
3. Kérd fel a nagymamákat nyoszolyólányoknak.
4,. Sokkold a násznépet vicces tortadísszel.
 
 
5. Dekorációnak használd fel saját szerelmi történetetek.
6. Készíttess egyedi tánccipőt, ami az összetartozásotokat is megmutatja.
 
7. A mosdókat dobd fel a gyerekkori képeitekkel.
 
8. Csináljatok vicces, de romantikus fényképállványokat.
9. Lemosható tetkók.

Ha unod, hogy minden pár esküvőjén a hurkapálcikára ragasztott bajusz a módi, újítsatok be egy kicsit! Készítsetek egyedi lemosható tetoválásokat, akár üzenetekkel, akár mókás figurákkal, melyek jól néznek ki majd a közös fotókon is.

 
10. Toast egymásért. 
Hagyjuk a barátok és ismerősök véget nem érő pohárköszöntőit, ragadjátok meg Ti az alkalmat arra, hogy köszöntsétek egymást, mint ifjú pár. Azonban nem kell mindig a könnyekért küzdeni, legyen célotok inkább a nevetgélés és a vicces anekdoták elmesélése.
...és még sorolhatnék sok-sok ötletet...:-D
 
Képek forrása: www.pinterest.com
 
 
 

 

 
Egy ilyen esemény nagyszerű esemény a menyasszony közeli barátai és rokonai számára. Egy 8-10 fős társaság ideális egy ilyen alkalomhoz. Minden meghívottat meg kell kérni, hogy hozzanak a menyasszony gyermekkorában készült fényképeket, hogy közösen feleleveníthessék az együtt töltött pillanatokat. Vicces, szórakoztató gyermekkori történeteket mesélhettek. A fényképeket és a leírt történeteket beragaszthatjátok egy szép albumba, és a menyasszony megtarthatja azt emlékbe.

Gyerekek az esküvőn

 

Egyes párok rettegnek, hogy gyerekek is eljönnek az esküvőre, fogadásra, de ezt egyszerűen nem lehet megakadályozni és természetesen nem is kell. 

A gyerekek is megérdemlik, hogy nekik is szórakozás legyen és részt vehessenek a Ti Boldogságotokban. 

Kellemes élményben lehet részük, ha gyerek-barát esküvőt tervezünk. 

 

Szuper ötletekkel könnyű koordinálni, hogy extra szórakozásban legyen részük a gyerekeknek is.

1. 

Egy hűvösebb helyre helyezd az asztalukat (nagy melegben), közel a többi asztalhoz, de mégis olyan helyen, ahol játékterük van. Érezzék, hogy gondoltak rájuk, lehet ez egy külön tábla is az asztal mellett, hogy az csak az ő területük, büszkén veszik majd birtokba helyüket.

2. 

Az asztali dekoráció legyen alkalmi a többi asztalhoz illő, a megfelelő évszakhoz alkalmazkodva, de tükrözze a gyermeki vidámságot, koruknak megfelelő eszközökkel, játékos dekorációval fűszerezve. 
Gondolj arra, mi az amit szívesen csinálnak a gyerekek miközben a felnőttek mulatnak.

3.

Helyezz az asztalra ajándékokat, amiben nagyszerű kreatív dolgokat találhatnak. Nagyon hálásak lesznek a gyerekek-szülők egyaránt. Ez egy apró szivesség, amivel honorálod, hogy részesei a Ti Nagy Napotoknak.

4.

Vonjuk be őket az esküvői hangulatba, ne érezzék kirekesztve magukat. Az asztalon elheyezett szinezők, esküvői kifestők, egyszer használatos fényképezők, amiket kedvükre kattintgathatnak és a végén összegyűjtve nagyszerű, vicces, spontán fotókat kaphatunk. Természetesen a gyűjtésnél a legjobb képeket majd díjjal honoráljuk. :-)

5. 

Készíthetsz egy társalgót csak a gyerekeknek. Adj nekik valami szórakozásra teret, egy olyan területen, ahol távolabb vannak a felnőttek. 

6.

 Ha szabadtéri az esküvő udvari játékokat lehet elhelyezni, babzsák dobáló, patkó dobáló, sakk stb .

7. 

Tervezz gyerekbarát svédasztalt, . Pl.: süti, tej, műzli, fagylalt bárral, édesség büfével vagy candy bár, popcorn bár, alkoholmentes koktélbár is számításba jöhet stb.

 

7. 

Fotó fülke! Jó móka a gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt, a party végére igazi vicces képek maradnak emlékbe a vendégektől. 

Ha még ezek után sem lenne ötleted, hogy jól mulasson  gyermek-szülő veletek a Nagy Napon, csak írj és segítek az ötletelésben. 

      
 
Fotók forrása: pinterest.com