Miért érdemes esküvőszervezőt felkeresni

 
Ideális eset, ha korán felismered, hogy egy tökéletes esküvő megszervezése valóban nagy kihívás, ugyanakkor egy "külsős", mégis megbízható ember jelenlétét igényli.
Ahhoz, hogy ne kelljen egy vendégre sem olyan felelősségteljes feladatot osztani, ami akadályozhatja az önfeledt szórakozásban, elengedethetetlen az esküvőszervező.
A lánykérés után, amint körvonalazódtak a főbb elképzelések, érdemes felkeresni a szervezőt és átbeszélni az elképzeléseket. Sokan nem is gondolják, mennyi szempontot kell figyelembe venni akár egy helyszín kiválasztásakor, amit utólag tökéletesen korrigálni már nem lehet.
 
Az esküvőszervezővel 
  • költséget spórólsz, mert tartja magát az általad meghatározott kerethez
  • olyan fotóst, dekorost, helyszínt javasol, akik az adott árkategóriában a szakma legjobbjai és jó a tapasztalat
  • nem fordulhat elő, hogy a zenekar/DJ késik, vagy "nem érzi" a bulit
  • megírja a forgatókönyvet és a vacsora alatt szemmel tartja a vendéglátás menetét
  • nem te leszel az, aki az esküvődön 1,5 órát tölt azzal, hogy a szolgáltatókkal elszámol
  • segít az esküvő körül sokszor fellobbanó családi viszály elsimításában
  • az általa ajánlott minden szolgáltató a legjobbat fogja nyújtani minőségben és árban is. Sokszor kipróbált, csak megbízható céget fog ajánlani, nem olyanokat, akik rajtatok akarnak meggazdagodni
Ha mégis belevágtál a szervezésbe és menet közben láttad be, hogy kell a segítség, attól még nem kell egyedül végig csinálnod, menet közben is kérhetsz segítséget.
Megfelelő tapasztalattal és rutinnal jó irányba lehet terelni az eseményeket, és az esetlegesen elkövetett hibákat lehet valamelyest kompenzálni.
 
Merj segítséget kérni, mert ez a nap nem ismételhető meg!