3. Wedding Pop-up Bazár 2016.02.20.

2016.02.05 20:49

3. Wedding Pop-up Bazár

esküvői kiállítás, vásár, workshop és divatbemutatókkal egybekötött exkluzív társasági eseményére, a különleges hangulatú Brody Studios-ba!

A rendezvény időpontja: 2016. február 20., szombat: 10-1700 -ig 

Helyszíne: Brody Studios (Budapest, VI. ker., Vörösmarty utca 38.) 

 
 
Készülj fel velünk a Nagy Napra, inspirálódj, tanulj, szórakozz a 3. Wedding Pop-up Bazár exkluzív event-jén, egy fantasztikus helyszínen, a Brody Studios-ban!
 
A 3. Wedding Pop-up Bazár is (a nagysikerű elsőhöz hasonlóan) különleges lehetőség arra, hogy személyesen tájékozódjatok az esküvői szolgáltatók legújabb kínálatáról, műhelytitkaikról, kipróbálhassatok új stílusokat, sminkeket, frizurákat és akár egyedi kedvezményeket is igénybe vehessetek.
 
Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy kiállítás, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül beszélgethettek az alkotókkal, tervezőkkel, szolgáltatókkal, workshop-okon próbálhatjátok ki magatokat, és esküvői divatbemutatóinkon csodás ruhákat láthattok – mindezt teljesen INGYEN!
 
Az esemény helyszíne, a Brody Studios Budapest egyik legexkluzívabb tere és divatos esküvői helyszíne, amit egyébként csak klubtagok látogathatnak, de most a rendezvény idejére ingyenesen megnyitja kapuit!
 
Gyertek el, itt minden Nektek és Rólatok szól, ajándékokkal és meglepetésekkel várunk! Hozd el barátnőidet, vagy leendő párodat is, nem fogják megbánni...
 
Ha tetszik a program, ajánld ismerőseidnek is!
 
Brody Studios
...a helyszín:
A Wedding Pop-up Bazár helyszíne ismét a Brody Studios, Budapest egyik legexkluzívabb zártkörű klubja, izgalmas építészeti tere, egyben kedvelt esküvői helyszíne, amely máskor kizárólag klubtagok részére látogatható, de most a rendezvény idejére megnyitja kapuit! A stílusos, különleges atmoszférájú helyszín különösen jól képviseli a Wedding Pop-up Bazár hangulatát, irányvonalát.
A Brody Studios-t itt találod!
      
Wedding Pop-up Bazár